Se upp Uppsala NU KOMMER JAG!!!

Se upp Uppsala NU KOMMER JAG!!!


"Ömtåliga i ordets alla bemärkelser måste ...

"Ömtåliga i ordets alla bemärkelser måste de ständigt vända sig till mannen för att få hjälp. Vid minsta lilla fara klamrar de sig fast vid honom som iglar och bönfaller honom om hjälp. Och den naturlige beskyddaren räcker fram armen eller höjer rösten för att skydda den bedårande, darrande lilla varelsen" - Wollenstonecraft. Ur en av mina finfina skolböcker...


Hmm...är det kanske den 11 september idag?

img_1018 (MMS)

Hmm...är det kanske den 11 september idag?


Jag har inte tid med värdelösa föreläsning...

Jag har inte tid med värdelösa föreläsningar...helt jävla sanslöst! Bla bla bla


6/9-11

Nu är det senare!

Jag går i skolan med många människor nu, alltså m å n g a.  Har gått i stora klasser innan, som konstvetenskapen där det säkert var 100 pers., men nu är vi många, alltså m å n g a! Under informationsdagen tyckte jag att klassen var stor, speciellt när våra föreläsare hade bokat fel sal så vi fick flytta på oss och vi 150 elever fick vandra en kilometer mellan de två salarna medan alla andra runt omkring oss underade vad paraden handlade om. Sen nästa dag var det ännu fler människor närvarande under föreläsningen, för att ge er en liten bild av det hela:

Alla de 200 platserna i salen var upptagna, men människor fortsatte att komma in! De fick sitta i trapporna, gaaaalet!

Varje dag nu när föreläsningarna är slut får jag köa för att få komma ut, det tar flera minuter innan jag får andas in luften av frihet.
Idag var första dagen i min seminariegrupp, vilket var ganska intressant. Nu menar jag inte själva seminariet, då det var som seminarium brukar vara, utan att vi var en massa (typ 15) tjejer och bara 3 killar i gruppen. Innan har det alltid varit jämnt fördelat eftersom vi inte fått välja grupper själv, men nu när vi fick välja själva så "råkade" bara 3 killar välja en av de två kvinnliga seminarieledarna (det är ca 10 sammanlagt). Nu kanske ni tänker "ja, men det beror väl på att det är få killar som läser samma kurs som du!, men där har ni fel, jag vill säga att klassen är 50/50! Jag ska inte gå igång på det här ämnet och få er alla att sluta läsa det jag skriver, men ni måste hålla med om att det hela är lite suspekt, eller kanske inte suspekt eftersom jag läst genusvetenskap.

Om ni inte har koll på vad jag läser just nu så är det statsvetenskap, förhopnningsvis mitt slutgiltiga val. Om ni är tveksamma på vad ni ska läsa på universitetet eller om ni ens ska läsa på universitetet så kan jag kanske guida rätt er genom att säga att de humanistiska ämnena läser väldig många snygga människor. Jag kan även rekomendera konstvetenskap, det är som en snygghetsmagnet. Topp 2 är iaf statsvetenskap och filosfi. När jag pluggade konst var filosoferna i salen innan oss och ja shit....Även tjejerna är snygga om det är så att en läsare av mitt motsatta kön skulle läsa den här och se det jag skrev ovan som en sexistisk text!

Nu ska jag se klart på top model och sen sticka till jobbet. Kommer säkert dröja innan jag skriver ett nytt inlägg då både skolan och jobbet är väldigt intensiva just nu. Kanske jag ska ta mig en välförtjänt semester snart (igen) och sticka till uppsala!

2/9-11






Jag skriver ett inlägg snart!

RSS 2.0