100622

Vet inte var alla mina läsare kommer ifrån, men det blir högre och högre statistik för var dag (lite överdrivet) snart kanske jag är uppe i 10 om dagen!!! Det ni ;)

Snart är det midsommar, som ska firas ute på Inas landställe eller snarare öställe med en hel del andra människor. Det blir 4 par och jag, kanske max också. Var är Lovisa när jag verkligen behöver henne?

Nu sticker jag snart till jobbet...

Dagens låt jag har på hjärnan, speciellt vid 2,42:  Siil - vii - aaa - aaa



På min dator ser youtubeklippet lite konstigt ut, typ helt svart med en text på, men det ska fungera som vanligt, alltså är det bara att klicka på den

...

Inte min video, men där långt fram i mitten var vi...
För er som undrar vilka som spelade under natten så var det Erik Prydz, Basement Jaxx och Miike Snow!?


Nu...

...har det hänt en massa saker som jag tänker berätta om.

I fredags jobbade jag och sen var det planerat att gå på fest hos Elins pojkvän Johan, men det blev inställt på grund av regn. Fick ett sms av Ina där hon skrev att vi kunde träffas på söndag istället så ringde upp henne för att prata om det. Det visade sig att hon var vid T-centralen och skulle träffa upp Erik och senare Max för att hitta på något...jag hängde självklart med. Så mycket hände att jag får ta det hela i nummerordning:

1. Möter upp Ina och Erik i T-centralen. Max är på Grönan så vi åker till Karlaplan, där Ina lånar McDonalds toalett och får en gratisglass!!!
2. Max sviker oss och säger att han ska på en hemmafest...
3. Vi ringer Elin som sitter på en krog vid Fridhemsplan och bestämmer oss för att bege oss dit. Tunnelbanan slutar gå vid Odenplan så vi får gå resten av vägen.
4. Kommer till Elin, visar sig att hennes gäng ska till ett salsaställe. Jag och Erik dansar inte salsa.
5. Bestämmer oss för att bowla istället och går till bowlinghallen, som visade sig skulle stänga klockan 23, alltså om 10 minuter.
6. Vi ska ta ett nattbad. Tar pendeln till Eriks bil, åker till Erik och hämtar kläder, åker till Lidingö och hämtar kläder och åker till Fågelöudde och badar. Eller snarare tvingar oss själva till ett dopp som  aldrig varit så snabbt.
7. Jag är hemma.

Sen blev det lördag. Åkte in till stan med mamma och Kalle, där vi träffade två av deras vänner, och tittade på vad som hände kring bröllopet. Jobbade fram till 23.00 och höll på att åka hem, kom så långt som till Ropsten eftersom 4 minuter innan min buss skulle gå kom....

INA OCH ERIK!!, de övertalade mig till att följa med dem. De skulle träffa Elin och Johan och gå på festen vid Gustav Adolfs torg. Festen var en fest som bestod av en dj på Operahusets balkong och människor i alla åldrar som dansade på hela torget och bron mot slottet. Om något så var det roligt! Hade dock otur med vägen hem då vi fick vänta en halvtimme på tunnelbanan och skulle fått vänta ytterligare en halvtimme på bussen om vi inte bestämt oss för att ta en taxi. Så jag var hemma vid 03,30 och nu är jag uppe för att gå på bio med Gabbe. Kan lägga upp bilder senare om jag hittar några.

Hörs

100616

Idag har jag gjort det igen...alltså tagit ännu ett steg mot mitt kändisskap!
Jag och Ellinore var på väg in i kungsträdgården när två personer ropar "stanna" och småspringer ikapp oss. De säger att de kommer från expressen och håller på med en artikel om långklänningar som det nya sommarmodet. Jag tittar ner och ser att jag har min nyinköpta långklänning på mig och inser att det är mig de pratar med. De ställar några frågor om var den är köpt (H&M), var jag inte skulle kunna tänka mig använda den (jobbet) och varför jag köpte den (för att det är det nya sommarmodet?) osv. Sen tog den ena av dem upp en gigantisk (?) kamera som hängde runt hennes hals och frågande om hon fick ta några foton på mig. A B S O L U T ! Det kändes riktigt proffesionellt när hon sa åt mig hur jag skulle stå osv. På väg hem från jobbet smsade jag min kära syster om detta, henne enda fråga var typ hur klänningen såg ut. Som om de endast stoppade mig pga den ;)

Här är den, dock inte jag på bilden:



Ni kan alltså hitta mig någonstans i expressen någon gång nästa vecka

SYKLING+BAGUETTE+ORDNÖTSÅS=PATY!





 


Shoot the runner

Okej okej okej..jag vet att det gått ett tag sen sist och JAG VET att jag typ börjar alla mina inlägg likadant eftersom jag inte lär mig att uppdatera bättre. På sistonde har jag lämnat in hemtentan och i och med det fått sommarlov =) wiho. Jag har även hunnit med gröna lund en gång till, den här gången med familjen och Elliott, som typ iofs är familj numera. Innan det hade jag, dum som jag är, utmanat folk att gå i spökhuset??!!, vilket slutade med att vi alla hade varsin biljett i handen och in bar det av. Kön tog typ 30 minuter och under dessa minuter hann jag se flera panikslagna människor samt spöken som jag när jag såg dem i dagsljus nästan höll på att börja gråta. Det var speciellt en jäkel med huva, massa pucklar och ett haltande ben som jag hade kunnat raka av mig allt mitt hår för att slippa möta inne i huset.
Gabriel "gjorde illa foten" i första rummet när jag backade springades och skrek som en galning "det är ett monster bakom väggen", vilket skapade en flock av människor som sprang skrikandes baklänges, förutom två 10 åriga killar jag skickat in före som lockbete, nej jag skämtar inte. Iaf så fick Kalle ta ut Gabbe och vi andra fortsatte framåt, jag och mamma blev hela tiden knuffade framåt så att vi var längst fram, vilket skapade en sådan panik inom mig att jag blev hänsynslös...jag knuffade mamma framför spökena, skyddade mig bakom henne och sprang, Benjamin tappade skon, vilket jag sket i totalt (efteråt erkände Benjamin att om inte Elliott hade tagit upp skon så hade han lämnat den, så panikslagen var han.) I bland hade jag lust att gråta, men kom på att de hade filmkameror :) När vi kom ut hade jag inga som helst problem med att erkänna att jag inne i huset inte alls hade tänkt på Benjamin eller Elliott, som ändå är yngre, utan om de hade fastnat i ett rum och börjat skrika efter hjälp hade jag struntat i dem för att när jag var ute i säkerhet sagt till någon som jobbat där att något hänt dem :P  Med detta vill jag varna er andra att aldrig hamna i en skräckfilmssituation med mig, ni kommer brutalt bli offrade för min överlevnad.

Efter den dagen har jag mest jobbat och åkt runt med mamma och Kalle för att titta på när de har handlat saker till båten. Veckan som kommer ska jag jobba, fira Gabriels födelsedag och förhoppningsvis träffa Ina och Elin!!

Bjuder på en bild från när Mando Diao uppträdde. Min kamera togs fram när de tog av sig tröjorna

 



Uppdatering

Hej!

Det är så himla fint väder nu att jag inte haft lust att sitta framför datorn och blogga...men nu medan jag sitter och äter frukost tänkte jag ge er alla en liten uppdatering.

Tentan som jag pluggade inför kom och gick, likaså min förkylning. Jag har fortfarande en hemtenta att skriva, men har lagt den åt sidan några dagar...vi får se hur det går!
Igår åkte jag, Ellinora, Miriam och Elin (från min klass) ut med vaxholmsbåten i 2½ timme till Grinda, där vi gick runt i den extrema varmen, 25 grader!!!, hela dagen och såg vad ön hade att erbjuda oss, ingenting, men vi hade det trevligt ändå. Efter det hoppade jag av båten vid Gåshaga, tog tåget hem och satt och såg på tv med Benni och Gabbe...men vad hände?...jo långsamt långsamt började jag inse att jag kände mig lite varm, vad kunde det vara? Jo, jag hade bränt mig rejält i solen på ryggen, armarna och benen och sitter numera och ser ut som en tomat...jippi. Att jag aldrig kan lära mig att jag A L L T I D bränner mig och måste använda solskydd i mänger.

Idag ska jag och Ellinora till Gröna Lund, där vi ska åka en massa under dagen för att sen se Mando Diao som spelar där senare under kvällen.  Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Ellinore....

Den enda bilden jag tog igår för att göra Delilah avundsjuk blev inte sådär jättebra, men visar ändå hur fint det var igår


RSS 2.0