Idag ringde Ellinore mig och sa att ett pa...

img_5868 (MMS)

Idag ringde Ellinore mig och sa att ett par skor som tidigare kostat 700 kronor fanns att köpa för 30 kronor!!!! Jag pratade samtidigt med Hanna på en annan telefon som också ville ha ett par...så Ellinore köpte 3 par och blev så klart totalt utstirrad av kassörskan :) detta blir det 45e paret skor som nu trängs inne i mitt rum. Man kan verkligen inte tro att jag för ett tag sen faktiskt sorterade och slängde några par.


Äter frukost och kan inte motstå frestelsen!

img_6433 (MMS)

Äter frukost och kan inte motstå frestelsen!


Sitter på tunnelbanan på väg hem från univ...

Sitter på tunnelbanan på väg hem från universitetet...har haft en tenta från klockan 16, inget är som en fyratimmars uttömning av hjärnan :) nu har jag SOMMARLOV!!! Om man bortser från att jag fortfarande jobbar såklart!


Det hela var klart ganska så fort, men gic...

Det hela var klart ganska så fort, men gick med gabbe till Willys efter och sen tränade jag och mamma så mitt återkommande kommer först nu :) Iaf så fick jag i början en bedövningsspruta, sen tog läkaren tag i födelsemärket med en pincett, lyfte upp det och började klippa med en liten sax. Det gjorde inte ont, men kändes verkligen som om någon klippte i dig, blöööö. Tänk er typ känslan av att klippa i läder...eller bacon som jag sa till mamma :) Sen syddes jag ihop med fyra stygn... Just nu ömmar det ganska mycket, men det var verkligen värt både smärtan och de 150 kronor som det kostade. Ni alla kanske blir lite sugna på det nu?


Just nu sitter jag och äter mannagrynsgröt...

Just nu sitter jag och äter mannagrynsgröt, en mycket försenad frukost alltså! Om typ en halvtimme ska jag gå ner till sjukhuset och ta bort ett födelsemärke som jag verkligen inte tycker om :) för tillfället är jag inte nervös, men kommer nog bli halvt galen medan jag sitter där och väntar. Återkommer när det hela är klart...


RSS 2.0