100422

Hej!

Jag har inget att skriva om och kommer försvinna in i en tentapluggsdimma...
Bjuder så länge på en nya bilder av en av mina absoluta favoriter...skrattar typ ihjäl mig varje gång jag ser dessa.

It's not a parsnip, it's a carrot zombie

Sporky the spork-faced sporkboy

caribbean-jerk

P, is for pizza party

An American in Paris

 


Mitt nya rum

Idag har jag burit, skruvat och städat hela dagen, eller fram tills nu, eftersom jag igår var och köpte en ny större säng på Ikea. Det krävde självklart en omflyttning av ett antal möbler för att den skulle få plats. Numera ser min sovhörna ut så här:

 

Veckan har bestått av skola och jobb, wiho =) Vi hörs snart igen....var inte ledsna..

 

...jag kommer tillbaka


100417

Älskar att jag skrev inägg och inte inlägg...in-ägg xD


hej hej HEJ

Idag skiner solen inte längre, den gjorde det när jag började min färd mot Thielska galleriet, men när jag  mötte upp Delilah försvann solen och vinden började blåsa. Färden dit skulle ha varit mycket enklare än vad den blev...vi skulle ha tagit en buss vid Östermalmstorg för att sedan byta buss vid Berwaldhallen. Vad hände? Jag glömde vilket bussnummer vi skulle åka med och Delilah valde ut den som hon tyckte såg skönast ut. Vi hamnde vid Kungliga tennishallen och fick GÅ till den stora gräsmattan vid Gärdet. Där bestämde jag att vi skulle ta 76 till Berwaldhallen för att sen hoppa på rätt buss. När vi kom på bussen var vi redan 4 minuter försenade, men som tur var satt halva gruppen på bussen som vi gick på - de hade haft lika svårt som vi ha ha HA - Resultatet blev att vi kom dit, dock 20 minuter försent MEN inget shame on us eftersom vi hade sällskap av folk som faktiskt hittat bussen vid Ö-torget och därmed automatiskt varit försenade.

Vilket inägg det blev! Grattis om du orkade läsa. Ville egentligen bara skriva att jag varit kulturig och tittat på tavlor idag, köpt en majblomma för 30 (!!) kronor av Gabbe och Kevin och om en timme kommer de för att hämta min säng. 400:- rätt ner i fickan. wow

Eftersom solen inte är här bjuder jag på soliga bilder. 1 snodd av Lovisa 2 snodda av Ina som jag förövrigt fika med igår. Lika mysigt som alltid och det hela slutar som vanligt med att vi planerar resor =)

Denna vår




Förra våren/sommar


100414

NU ÄR DET VÅÅÅR!! Jag är på så jäkla bra humör..solen gör underverk. Igår gick jag från gamla stan till jobbet längst vattnet och bara njöt. I solen var det asvarmt (säkert 15 grader ;) och jag hade inte en av mina kappor på mig, utan en tjocktröja och mig rutiga "kavaj/jacka" som jag saknat så!

OCH idag blir det fika på Tindras med Ina, lika trevligt som alltid. Var ett tag sen jag träffade alla nu pga resorna som jag har gjort, så det ska bli skönt att se ett välkänt ansikte.

Nästa dag kommer spenderas en stund på Thielska museet, någon som hittar dit? :P

Imorgon säljer jag min säng.


Jag bjuder på ännu en av mina mest lyckade bilder som folk är så snälla att lägga upp på facebook =) DOCK med den underbara jackan på


100411

Blogguppdatering kommer snart. Väntar på bilder av många

Plats: Hemma


"Live från Norge"

Överraskning! Husets internet här i Norge var ganska förfärligt, men dock bara i vissa rum! Nu sitter jag här i Hanna, Lars och Ailinns rum och har utmärkt kontakt med omvärlden, medan latmaskarna där nere tar en tupplur medan de väntar på att sidan ska laddas. Här är det bra, åre var bra...mycket händelserika dagar som jag berättar mer om när jag är tillbaka i Swedenland.

Nu tänkte jag bara hålla som jag lovat och hälsa till er från landet brevid vårat och önska er alla (lite försent) en glad påsk!

GLAD PÅSK



Farväl återigen

Nu säger jag hej då Stockholm, hej Åre! Om några dagar blir det hej då Åre, hej NORGE! Hej Trondheim, hej hej hej... ja ni fattar.
Ännu en gång far jag iväg på äventyr, denna gång med familjen, nej inte -det-snurrar-i-min-skalle-familjen, utan familjen, alltså mamma och dem =)
Sen vi senaste hördes vid har jag varit i skolan, jobbat och festat i en båtklubb, eller vad det nu var? Ina, Elin..någon? Vad var det?

Nu drar jag om cirka en timme, dock så vet man aldrig med Kalle...han är väldigt duktig på att dra ut på tiden.
Jag ska försöka blogga live från Norge, men precis som Kalle är Norge inget land att riktigt lita på ;) So long!




RSS 2.0