Tillbaka och borta

Förra veckan spenderade jag inlåst i ett studierum på skolbiblioteket med några kurskamrater, pluggandes nästan till total hjärndödhet samt jobbade. Nu efter tentan är jag tillbaka, men endast för ikväll...

...det är nämligen så att...

...jag åker till Frankrike på tisdagnatt (iaf så börjar resans gång då)!! Jag vet att ni alla är avundsjuka på mig, därför bjuder jag på lite bilder:

Det bröts mot lagar under veckans gång

Ångesten kom och hälsade på...

Vilket flummandet OCH...

...hundmannen också gjorde!

Sånt här lär jag mig i skolan

ADJÖ SVERIGE, HEJ FRANKRIKE!!


...

Jag har tråkigt, allt är tråkigt. Jag har snart tenta= ångest= tråkigt...
Förvänta er inget bra inlägg på ett tag...hela mitt liv kommer vara tråkigt ett tag framöver.

Btw, alla som försökt få tag på mig..tappade bort min mobilladdare när jag storstädade rummet i söndags= mobilen har icke varit levande, nu är den iaf tillbaka.


texas burgers blodbad

Idag har det minst sagt varit en händelserik kväll, det började med att jag "kastade ut" ett fyllo från jobbet för att sedan när människoanatalet drastiskt hade minskat för kvällen och jag kunde börja slappna av skulle skära mig på våra extremt vassa korgar. För att förklara dessa korgar skulle jag vilja göra en liknelse med rivjärn fast i korgformat. Iaf...jag har skurit mig på dessa korgar tidigare och det brukar resultera i blod som dock ett plåster klarar av. Idag var det inte en sådan dag! Jag höll på att torka av bänken där vi har dessa lömska korgar och bestämmde mig för att jag skulle torka under dessa förbaskade korgar. Jag hann inte långt, redan vi första lyftet av korgarna så stack den jäveln mig! Jag trodde iaf att den stack mig, sen kollade jag på fingret. Jag saknar en tredjedel av min högra långfingernagel och skar upp huden som var under.

Det var som att jag var med i en skräckfilm! Blodet rann ner för handen och jag sprang in på toaletten för att skölja av. Dumma jag tror visst att vatten löser allt. Jag satte på ett dubbelt lager av plåster (alltså 2 på varandra) men det blödde igenom på knappt 30 sekunder. Tillslut gjorde jag ett drastiskt beslut som bestod av en kompress och bandage sammanlagt, det blödde igenom igen, dock på kanske 10-min en kvart, lilla smarta jag hade satt på ett nytt dubbellager av plåster under kompressen! HAH....Iaf så klarade jag mig igenom ständningen och städningen utan större problem och ringde hem till mamma för att få henne till att leta upp fler kompresser hemma...sagt och gjort, nu sitter jag här med min extremt snygga kompress på fingret.

Det värsta med det hela är smärtan..jag menar, ni borde alla veta hur ont det gör att bryta en del av nagel..gissa då hur ont det gör att ha blivit av med en tredjedel av nageln och att varje gång du rör på fingret så töjs den tunna numera uppskurna huden som varit under nageln ut....jag säger bara AJ!

Iaf, för tredje gången, jag är markaber nog att bjuda på bilder, dock så är de lite suddiga...tänk typ att nageln numera går enligt nagellacket :D




Blir ni inte lockade att låta mig fixa era kompresser i framtiden? Ett mästerverk om jag sjäv får säga det!

100207

Jag har tråkigt, söndagstråkigt, sitter bara och väntar ut klockan...ska jobba lite extra idag, eftersom någon tydligen inte kunde. Den senaste tiden har det bara varit skola och jobb..jobb och skola. Kul. Verkligen.

Iofs, jag har klippt mig tillbaka till min ordinarie frisyr... bjuder på extremt snygga bilder längre ner i inlägget, varning för känsliga tittare dock.

Visste ni att solen har kommit till Sverige? Det har iofs mer snö också gjort, men kan ni förstå vilken chock det är att faktiskt kunna se saker och ting lite tydligare och klarare nu för tiden, kanske jag ska skaffa gula glasögon att gå runt med under vintern. Dock med risken att jag kommer se noll saker jämfört med konturerna av sakerna. Okej, nu lät det som om jag nästan är blind under vintern, det är jag inte. Bara så att ni vet.



HAHA...kolla in muskelknutten bakom ryggen på mig xD Det är en allvarlig man det

-min rubrik-

Idag är det måndag för alla er som har missat det, vilket betyder skola, wihiho...tyvärr så var dagens ämnen tråkiga; det första handlade om tidig medeltida konst och den andra om romersk arkitektur, vilket innebar att vi tittade på ca 34 bilder av kyrkor som alla hade samma bågvalv^^ vi kan lugnt säga att jag var den som suckade högst och hade en rent av negativ syn på hela upplevelsen...

Dock så var den här dagen en helt otrolig stöta-på-människor-dag, inte en sådan dag då man stöter på allt och alla man ser som en desperat singel, utan som att slumpvis träffa på människor man känner.

Människa nr 1: Elin - möttes på buss 206, när jag var påväg till skolan
Människa nr 2: Tjej från genusklass: möttes i allhuset på samma golv som jag, Lovisa och Ina nästan har dansat sönder, där jag åt lunch idag.
Människa nr 3: Axel - stod i kön till mickron som gick förbi bordet där jag åt lunch på samma ställe där jag, Lovisa och Ina nästan har dansat sönder golvet.
Människa nr 4: Blondinbella xD höhö..var bara tvungen...såg henne dock live på tunnelbanan och bussen.
Människa nr 5: Maria Davidsson: Mötte henne när jag klev av bussen hem från skolan, visade sig att hon var lägenhetsvakt i 2 månader borta vid Bergsätra - jag blev bjuden på fika i denna lägenhet, vilket var mycket trevligt.

Kände att det var ett tag sen jag köpte nya skor över 3 månader sedan!!! så beställde hem ett par nya idag...
Jag vet, jag har många andra i samma stil, men ingen INGEN är densamma lik och jag hade redan börjat planera mitt liv i dessa skor sekunden jag såg dem:


RSS 2.0