26/2-11

Hej hej HEJ!

Igår var jag ute och återförenadefestade med Claudia och Ellinore. För er som inte vet har jag och Claudia sen ett väääldigt onödigt bråk inte pratat med varandra på över 1½ år, men igår firade vi att vi återupptagit kontakten!
Så fort vi blev vänner igen förvandlades kvällen som vanligt till kaos, vi har en tendens att ha en otrolig otur tillsammans och det var inget undantag denna kväll.
Vi skulle gå ifrån stället vi var på (Göta källare) vid 3-tiden, men fick vänta en hel jäkla halvtimme på att få våra jackor, det var värsta titanic kön som man fick stå i. Där vi som avslutade kvällen på undervåningen (dansgolvet) inte fick gå upp för trapporna, vakter stod och såg lagom auktoritära ut och stoppade alla, utan fick vänta tills de på övervåningen hämtat sina jackor och gått ut. Det saknades bara ett galler och galna människor.

När vi väl var ute i det fria fick vi vänta 15 min på tunnelbanan som skulle ta oss en station, för att sen vänta 20 min på nästa tunnelbana som skulle ta oss till Ropsten. Jag kan även nämna att det var svinkallt överallt. Jag satt och skakade som en person på rehab.
Väl i Ropsten visade sig att vår buss skulle gå först om en halvtimme!! Det vägrade jag gå med på så vi hoppade på en annan buss och åkte till centrum. Ellinore, den filuren, brydde sig inteom vilken buss hon tog, eftersom alla vägar leder hem till henne. Nu behövde bara jag och Claudia gå resten av vägen hem...........DÅ såg vi det! En extremt gammal, rostig, olåst, bortkastad cykel som skrek "jag är till för alla som inte orkar gå hem mitt i natten" Självklart hoppade vi upp på den och cyklade igenom snön, på denna cykel där allt var igenrostad och hjulen svängde åt de håll de själva kände för. De människor vi mötte på vägen tittade på oss som om de såg ett spöke!
Hem kom vi i alla fall, klockan 05.20...jag gick och lade mig, sov i 4 timmar och nu ska jag iväg för att träffa Ina, Elin och Lovisa och sen jobba ikväll. Som mamma sa innan idag: jag kommer totaldäcka när jag väl kommer hem i natt. Men fan vad gott jag kommer sova!

25/2-11

Hej!

Jag och Gabbe har roat oss med att vika origami idag. Snarare var det så att han skulle lära mig, dumhuvudet, att vika...gick sådär :) På hans beordran ska jag lägga ut bilder här!

Mina är till höger och Gabbes till vänster.




20/2-11

Hej hej hej!

Tänkte bara säga att jag lever och inte har några planer på att överge bloggen än.
Sitter här med min vanliga söndagsritual ansiktsmasken. Testar den nya 10.0.6 masken som jag faktiskt kan rekomendera riktigt mycket!!! Fast iofs svider den lite i början...använder just nu den rosa, men har även den som är orange.

 

Sitter även just nu och ser på den nya serien The walking dead på tv11....naaaaajs!

 

Känns lite som om jag är en reklampelare eller något. Idag fick jag sms av Elin som meddelade att hon kommer upp till stockholm snart, JIPPIE! Sen planerar även jag och Ina att åka till Uppsala och träffa Lovisa, som har lovat mig att vi ska gå till den stekigaste stockholmsnationen och festa :) Nu är serien lite för spännande för att jag ska kunna skriva mer. Vi hörs!


16/2-11

Ni sitter jag med en ansiktsmask och känner mig iaf lite fräschare efter jobbet.
En "gammal" goding har fastnat i mitt huvud... bästa delen är lugnt:

If what they say is true
You are a shadow in the fourth dimension
To float away with you
We see the corners where nothing happens


14/2-11

Idag är det alltså alla hjärtans dag. Denna kärlekens dag spenderades med att få den traditionella asken geléhjärtan av mamma och som lika traditionsenligt åkte in i frysen, mums! Sen åkte jag till skolan och var där mellan 14.30 och 21.30...vilket firande alltså! Nu sitter jag hemma i min stora säng, ser på fråga Olle dokumentären och äter en bit smörgåstårta som en gång i tiden varit hjärtformad. Vi hörs!

12/2-11

Bloggen är under uppdatering. Orkar inte mer nu. Fortsätter förhoppningsvis imorgon. Ni får stå ut så länge, klarar ni inte det så skicka en design till mig. Godnatt

11/2-11

TJENA TJENA!!

Tro det eller ej, men sen jag senast bloggade har jag gymmat (!!!!) med Ina och Elin samt gått på yoga klockan halv 8 på morgonen (!!x2) med Ina. Det var faktiskt kul och jag har bestämt mig för att sätta igång, både yoga och gympa med Ina och gymma med mamma. Dock måste jag vänta på att hennes (mammas) hand läkt så pass mycket att hon inte måste ha bandage, eftersom hennes läkare sagt att hon INTE får svettas så att bandaget blir blött. Svettas torrt eller svettas inte alls alltså.

Jag har även äntligen träffat Lovisa, eftersom jag missat (känns nästan som dissat) henne alltför mycket pga mitt jobb. Men förra lördagen träffades vi för att käka tacos, spela eftersnack samt se på melodifestivalen. =) Jag har även varit på födelsedagsmiddag, träffat Ellinore och andra filurer såklart!

Jag måste även påpeka att jag funderar på att bli en vädergud. Idén bara ploppade upp i mitt huvud igår, eftersom det började snöa då. När det äntligen hade blivit helt grått, blött och stenigt här i stockholm så kommer det en snöstorm farandes som om den trodde att den var inbjuden eller något. Fan heller. Nu måste vi gå igenom slaskperioden ytterligare en gång...hur många människor måste bryta alla kroppsdelar innan den nuvarande väderbestämmaren anser att det räcker med snö och halka?

Idag fick jag en överraskning av Gabbe. En present! Stackaren hade gått hem i snön i T-shirt, med sin jacka runt min present, eftersom läraren hade sagt åt honom att färgen inte tålde vatten. Varför gav han inte bara honom en påse? Iaf så hade han gjort ett skoställ åt mig i träslöjden! =) Den har fått hedersplatsen framför mina skor, med det skoparet som jag använder mest den här årstiden, planen är alltså att jag ska byta skor allteftersom tiden går.

Självklart har jag bilder på den:




Jag har även köpt en ny taklampa till mitt rum, eftersom den förra bara gjorde så att mina glödlampor exploderarde hela tiden. Visar bilder på den sen.

Just nu spelar jag för mycket guitar rock på min Iphone...bevis:



RSS 2.0