27/4-11

Hej hej hej!

Jag befinner mig som sagt i skåne och har enligt mig gjort några uppdateringar via min mobil, men fick en kommentar som bekymrade mig. En viss Ina tyckte att det var dags för ett nytt inlägg. Jag kollade då på min blogg och såg att mina uppdateringar inte fanns där, jäkla skitfunktion som inte fungerar!! Så nu tänker jag i datumordning lägga upp det som ni missat:

22/4



Det är sommarvärme! Jag går ut i bara t-shirt och shorts...är sugen på att bada :)


23/4



Glad påsk allihopa! Har precis gett fåglarna sin påsklunch! Gabbe var efterrätten...

24/4



Blev inget bad, men solade vid Borstahusen, naaaajs :)

Slänger in den här bilden också:


SMS-inlägg

img_4145 (MMS)


SMS-inlägg

img_8341 (MMS)


SMS-inlägg

img_2362 (MMS)


Årets första grillning. Plats Gråen, utanf...

img_8785 (MMS)

Årets första grillning. Plats Gråen, utanför Landskrona


Uppdatering: ersättningsbussen kom inte, j...

Uppdatering: ersättningsbussen kom inte, jag och typ 80 pers till hoppade på en random buss till odenplan, tog tunnelbanan till t-centralen och fick där reda på den glada nyheten att de även stängt av hela ropstenlinjen! Därifrån skulle det tydligen gå en ersättningsbuss som jag och nu typ 200 pers väntade på. Det var kaos. Ellinore som jag pratade med sa att 76an skulle gå från Kungsträdgården om 5 min, så jag och en person som tjuvlyssnade på mig sprang dit, tog den till ropsten sprang till nästa buss som jag nu sitter på och är hemma om typ 5 min. JIPPIE och fan på tiden! 2 timmar senare liksom. Jag som skulle vara hemma tidiges än vanligt idag. Har behövt gå på toa sen bussen till odenplan och börjar bli hes pga allt svärande i telefonen :) over and out


Väntar fortfarande på bussen. Nu är det kallt

Väntar fortfarande på bussen. Nu är det kallt


Nu mina kära läsare har de stängt av Mörby...

Nu mina kära läsare har de stängt av Mörbylinjen och jag har fått gå ut och väntar nu på en ersättningsbuss... Wiho, intressant att se hur lång tid det här tar


Är på väg hem från skolan nu, väntar på fö...

Är på väg hem från skolan nu, väntar på första tunnelbanan :) det är en sådan otrolig skillnad mot att sluta om lite mer än en timme. Det är fortfarande relativt ljust ute, fåglarna kvittrar och jag har på mig en tunn uppknäppt jacka. Vanligtvis när jag går hem är det mörkt, tyst och kallt! Sitter btw på en cptunnelbanan som stannar konstant i tunneln. Gissar på att det beror på det tidigare vagnfelet, men det är lika störande att sitta fast i en mörk tunnel för det! Läste på en affisch i skolan att Rebecca och fiona uppträder på media den 1 maj, ska försöka lura med mig någon dit och skiter i ifall de är vänsterpartister eller inte :) sitter fortfarande still i tunneln och den jäkla föraren säger inte ett skit om det!!! Imorgon åker jag, Hanna och ailinn till Skåne, själva resvägen kommer inte bli rolig, men ska bli skönt med lite ledigt! Seriöst!! Nu BACKAR tunnelbanan till den station vi lämnade, är det ett skämt eller?! Har aldrig förr suttit på en backandes tunnelbana. Jag hoppar snart av och går hem själv.


Ni får ursäkta min bloggbombning, men när ...

Ni får ursäkta min bloggbombning, men när jag ska få något att fungera blir jag besatt. Verkar som om jag inte kan skicka bilder till bloggen via iphonen och eftersom jag sitter på tunnelbanan på väg hem från skolan har jag för mycket fritid att spendera på detta - har t.o.m hela bussturen under resten av vägen hem på mig också...eeeexcellent


Ytterligare ett test från mobilen...om det...

img_6934 (MMS)

Ytterligare ett test från mobilen...om detta fungerar har jag gjort mitt stora genombrott och min intelligens kan bara sjunka :) jag och Hanna på den tiden folk trodde vi var tvillingar, kanske pga att mamma klädde oss likadant. Även pappa är med på bilden, personen i mitten alltså :P


Test test test...blogg blogg blogg

Test test test...blogg blogg blogg


10/4-11

Hej på er alla!

Nu är jag hemkommen från ett besök hos Ina, jag var hemma hos henne och hade kvällsfika :) Det är alltid lika roligt att träffa henne och vi bestämde att vi ska gå på yoga nu på torsdag. Det är dags att jag sträcker ut min stackars kropp ordentligt!
I fredags mötte jag upp min gamla klasskamrater från konstvetenskapen: Eleonora, Elin och Delilah...vi satte oss på café 60 och blev sittandes där ett tag - vilket man iofs alltid blir när man sjunker ner i en av deras fåtöljer. Där pratades det mycket om vad vi gjort sen vi gick på konstvetenskapen och det känns helt sjukt att det snart gått ett helt år sen vi satt på föreläsningarna tillsammans...tiden går läskigt fort på sistonde.

På tisdag kommer Hanna och Ailinn ner till Stockholm, för att sedan åka vidare ner till skåne med oss. Så ni i Stockholm, håll tillbaka tårarna och ni i skåne, bli inte för upphetsade... ja, ni hörde rätt: vi beger oss snart neråt!

Framöver kommer jag ha ganska mycket att göra i skolan, har precis lämnat in ett rättsfallskoncentrat och ska börja på ett grupparbete där vi ska skriva ett pm om nödvärnsrätten, så förvänta er inte att bloggen är i full gång än.
Har egentligen inte så mycket att skriva heller, bloggar mest för att Hanna klagar på att hon bara stirrar in i min mun varje gång hon ska kolla om jag uppdaterat, vilket blir ganska mycket eftersom man i Trondheim inte har så mycket mer att göra än att kolla på min blogg en gång i halvtimmen.

Ska testa om det fungerar att blogga från min iphone, har inte hittat en bra app än, men på blogg.se pratar dem någon om mms-bloggning. Om jag lyckas så kanske jag gör mer spontana uppdateringar! Håll tummarna.

RSS 2.0