20/3-11



Igår på jobbet när jag stod och drack te, råkade en person slå upp dörren i min rygg så att jag slog upp koppen i min högra framtand. Reslutat: Jag blev av med en liiiiten tandflisa, men som jag hela tiden märker av. Det ironiska i det hela är att jag var hos tandläkaren i torsdags.


18/3-11

I onsdags träffade jag Ina och vi hade som vanligt väldigt roligt tillsammans! Käkade lunch, gick runt i stan, var i the english shop och köpte jelly beans i alla mina favopritsmaker bl.a. chokladpudding, lakrits, bubbelgum och vattenmelon, vi käkade den nya daim päron glassen medan vi gick i solen, den var asgod! Det kommer vara sommarens glass och jag kommer nog äta den mycket mer än jag borde. Bara det faktum att det är päronglass med choklad gör den till en vinnare...jaaaag älskar päronglass och choklad!

Igår var jag hos tandläkaren vilket gick lika bra som vanligt, jag har ju vinnartänder :P

Idag ska jag träna med mamma, sen möta upp Ina och Lovisa vid kungshallarna för att äta. Vid halv nio ska vi möta upp Elin och se på Black Swan. Ända sen Hanna pratade om den så har jag verkligen velat se på filmen. Kanske för att Hanna förklarar så pass konstigt att den verkar helknäpp :)

Är det bara jag som tycker att det känns som om otrohetssajtens reklam har tagit över alla reklampelare i hela stockholm? Typ alla människor som jag träffar pratar om den, iofs går det inte att missa den, och undrar om det är på skämt eller verkligen så att den uppmuntrar gifta och samboende personer att söka spänning i livet genom att vara otrogna? Nu kommer jag med svaret! Alex på mitt jobb såg reklamen, blev upprörd och bestämde sig för att gå med i "klubben" och kom fram till att den verkligen var sann! Den menar att istället för att göra slut eller skilja dig från din partner och på så sätt kanske göra båda liven bättre, så ska man gå in på sajten, hitta en passande partner och krydda till livet lite genom att ha en affär. Sidan säger sig vara 100% anonym, men som om det inte kommer upptäckas!

Känner ni för att veta mer om detta, googla victoria milan =)


15/3-11

Vet ni vad jag precis laddade ner för app till min iphone? GOOGLE! Vet inte om det var en särskilt smart idé, eftersom jag redan är beroende av det, eller snarare besatt. Så fort jag tänker på något eller pratar med någon om något som är oklart eller diskuterar över vem som har rätt så MÅSTE jag googla svaret. Annars går jag runt och bara tänker på det hela tiden och blir efter några timmar helt galen och letar desperat över en dator eller någon jag känner med mobilt internet. Nu vet jag vad ni alla tänker, du kan ju bara gå in på internet och skriva google i sökfältet så kommer det upp, varför skaffa appen? Men, detta är ju en direktlänk, fatta hur mycket kul vi kommer ha tillsammans!! Ja i mina ögon är google en person, min bästa vän som också råkar vara den borttappade delen av min hjärna.

13/3-11

Weellooo, som de säger i Team America!

Just nu sitter jag och väntar på att mitt söndagsprogram börjar, så tänkte slänga ihop en liten text medan jag ändå har tid.
Dagarna sen jag senast skrev har varit fullspäckade med bland annat plugg, jobb, träning, öl med Elin och Ellinore, ännu mer jobb och fest med Ellinore. Idag tränade jag med mamma och Kalle, sen begav jag mig hela vägen till Telefonplan där Daniella hämtade upp mig och så pluggade vi hela dagen hemma hos henne. Nu har jag varit hemma i typ en timme och är helt dööööd. Dock så blir det ingen vila, eftersom jag imorgon ska vara i skolan mellan 12.30-21.30, sen är det jobb som vanligt.

Jag ska även äntligen träffa Ina!!! På onsdag ska vi fika och gå en liten runda i stan :) Kommer bli hur kul som helst, känns som om jag inte träffat henne på ett tag, så det är verkligen dags nu! Det är även dags att gå på det årliga besöket hos tandläkaren, vilket är lite traumatisk sen den gången tandläkarens händer var täckta i blod när han tog ur dem ur min mun och Gabbe kommenterade att jag hade blod i ansiktet :P Sen påpekade han även att jag tuggade på min tunga istället för hamburgaren när vi käkade efteråt.

På fredag ska jag kanske först träffa Caroline och sen Ellinore, och mellan dem måste jag traditionsenligt se på vampire diaries med brorsorna.
Nej, nu måste jag sluta, missar alldeles för mycket spännande saker på tv:n just nu!

Btw, en försenad gratulation till min lillebror Mattias som har fyllt 10 år!


5/3-11

Sitter och äter en i era ögon sen frukost (macka med leverkorv, mums!), dricker te och lyssnar på min och Lovisas 9 TIMMAR!! långa spotifylista, som bara kan bli längre =) Om lite mindre än en timme ska jag åka till jobbet och vara där till klockan 22.00, woho. Typ alla anställda är bortresta den här veckan och nästa så ska jobba mycket mer än vanligt. Så går det när man gör det dumma valet att vara hemma^^

Igår efter jobbet var jag hemma hos Elin, med Henrik och Frida, och såg på en gammal härlig 90:tals film, som jag redan gjlömt bort namnet på.

Har förresten glömt att gratta Ailinn på 2års dagen, som var den 1a mars...så här kommer det:

Grattis! En present som Hanna kommer bli mycket glad över kommer senare =)


RSS 2.0