Backseat

Åhh vad jag älskar att jobba på lördagskvällar..verkligen, jag bara älskar att se på alla som ska ut medan jag är påväg hem och har så ont i fötterna att jag vill gråta, woho! Idag hände i alla fall något bra under kvällen, jag snackade med chefjerry och tog ledig inför Frankrikeresan..steg 1: avklarat :)

Egentligen så skriver jag bara för att berätta om låten som jag har på hjärnan...satt hemma en morgon i min ensamhet och såg på reprisen av P3 Guld och så kom den. Låten som jag skulle komma att ha på hjärnan de nästkommande dagarna, ja jag sitter just nu och diggar till den inne i mitt huvud!

:


100128

Howdy ho som Mr. Hankey alltid säger...
Vare sig ni vill eller inte, mina kära fans, så är jag tillbaka återigen efter en inte särskilt lång frånvaro! Dock så vet jag att ni kommer känna en lättnad i kroppen efter att ha läst detta inlägg, lite som när jag slutar från jobbet vissa dagar och kan klappa mig själv på axeln och säga: bra jobbat Maria, du log hela tiden och även om du ville så tog du aldrig fram kniven och skar av din ack så käre (ironi) medarbetares testiklar och hånskrattade honom rätt i ansiket och skrek (multitasking) BEORDRA MIG OCH JAG BESKÄR DIG, eftersom jag fortfarande lever. Jag vet det råder lite förvirring i mitt inlägg, men det är så min hjärna fungerar... stream of consciousness är det senaste (påhittat) inom bloggvärlden.

I alla fall...veckan har varit intensiv med en massa skola och jobb, har inte hunnit träffa några andra människor än just de i skolan och på jobbet, förutom Isabelle som kom förbi jobbet igår och käkade :) Nu kommer vi till dagens ämne: ingenting, jag vet inte vad jag ska blogga om och har ingenting att blogga om...så nu drar jag från bloggen


-skrytinlägg-

Gissa var jag sitter? JO FRAMFÖR MIN NYA DATOR!! Ohh vilken skrytis jag är :) Jag och Gabbe kollar runt lite på den och kännde ett enormt tvång till att blogga om det...ps han är den nya ägaren av min gamla mp3 (sorry hanna, men du fick en skiva!).


En Hp Pavilion...



Passar på att slänga upp en bild på ipoden jag köpte förra veckan, men som inte fungerade. Efter tusentals olika försök insåg vi att det var fel på sladden och fick äntligen en ny igår!! Så ny är jag lika uppdaterad som den Lidingöbo jag är

Over and out...

100121

Okej okej okej..NU HÄNDER NÅGOT! hähä. Jag (Maria), Ina och Elin ska till baguetternas land FRANKRIKE! Jag blir smått hajpad taggad och peppad av tanken på att komma ifrån skitssverige..hade jag varit en cowboy och i en cowboyfilm hade jag skrikit yehaa! Vi ska självklart hälsa på hos Lovisa som numera BOR?! därborta..så nära men ändå så långt bort.
Har bara skrivit en massa skit de senaste gångerna eftersom ingenting har hänt, men nu jävlar händer saker i racerfart, säger man så? räjserfart tycker jag ser roligare ut :) Iaf detta har hänt och kommer att hända:

1. Jag avsultade genuskursen, buhu, men ska fortsätta hänga med mitt fyramans genusgäng
2. Jag började kulturvetenskap, scary, vi är typ hundra pers som inte vågar prata med en föreläsare som ställer en massa frågor.
3. Jag jobbar fortfarande..pengar pengar
4. Hanna och Ailinn kom och gick
5. Ska till Frankrike om ni missade det och hälsa på Lovisa
6. Ska åka till Norgeland och hälsa på syrran, tycker det var ett tag sen vi sågs
7. Ska på skidsemester med Ina, Elin och en massa andra karaktärer.
8. Livet borde återgå till den gråa sammansmältande massa den är, men....vem vet?

PEPPBILD: Upptäckte att jag och Lovisa är väldigt dåliga på att ta bilder tillsammans, kanske att jag känner mig skrämd av hennes coolhet att jag endast är med om jag får vara på andra änden av kortet ;) SKÄRPNING


Avundsjuka

Se vad jag fick med posten idag!

HA HA! Jag vet att ni också vill ha den :) För er som inte vet så är det en bok med Frida Kahlos målningar i med tillhörande fakta... För er som nu undrar vem Frida Kahlo är så är det en utav mina favorit konstnärer/människor som jag beundrar och jag föreslår att ni alla ser filmen om henne: Frida

Nog om det! Vet ni vad jag fick mer med posten? Jo denna:

Boken om Frida Kahlo, eller en av en massa :) Okej, jag vet att det hela verkar lite onödigt + stalker-varning, men jag har hört en massa bra om boken OCH den var på rea, cravings...

Jag fotade några av mina favoritmålningar:




Observera att de sista bilderna på varje rad är fotografier av Frida :)

Och för alla ni som undrar så kan jag berätta att jag just nu har mitt lilla "riktiga" jullov och inte det tidigare fejklovet.

Var är jag?

Sitter just nu i en lägenhet och hör på djävulskriket i dess värsta form, ahhh, jag kan lova er alla att jag aldrig ska tända en lampa hemma hos Sabina!! Det är FARA i stort format....Ger permanenta skador i dess mest permanenta form!
Sabina säger hej: HEJ säger alla vi andra! :D

   

Landskrona

Jag fick nyss en idé! Som ni kanske inser så har jag det ganska tråkigt just nu och insåg att folk kanske undrar jag firade jul. Svaret kommer nu: i staden jag egentligen kommer ifrån Landskrona, staden som formade den lilla lantisen som jag är :)
Ja, en helt vanlig småstad...

Det finns ett torg!

Det finns ett gammalt vattentorn!

Det finns ett nytt vattentorn!

Det finns hus!

Det finns lägenheter!

Det finns citadell!

Det finns bussar!

Det finns en hamn!

Det finns åkrar!

Ps. Området på bilden är Asmundtorp där jag bodde hos min moster och hennes familj!





2009...2010...Tillbaka!

Ja, alla ni som nu har börjat sakna mig, jag är verkligen tillbaka! Hoppas att ni har haft det bra, för det har jag i alla fall haft :) Det blir dock inget större inlägg idag, eftersom jag inte har något att skriva om eller snarare som jag vill skriva om, så det blir en massa bilder istället!

Förberedelser inför julafton samt att Hanna visar upp kläderna jag köpt åt henne :)

Några vid julbordet....

Kusiner!

Självaste jag vid julbordet!

Vissa blev nervösa medan vi väntade på tomtens ankomst...

..andra var coola...

..Somliga var dock livrädda!

Sen kom han äntligen :)

 


RSS 2.0