1967

Jag vet, min blogg är typ den nya videobloggen...jag är en videoblogg, men detta är konst! Inte bara video. Jag råder er att se på hela. Nej det är ingen twist på slutet, men det är Warhol och bra. Annars bara för musiken


Tack Lovisa!


Hej hej hej...

Nu är jag tillbaka från Sälen, eller kom rättare sagt hem i torsdags, men valde att säga hallå först nu. Resan var helt otroligt kul!!, det var världens bästa gäng som samlades och även om jag ramlade två gånger(!!) så var jag klart bäst i backen =)

Det har verkligen inte hänt mycket sen jag kom hem, förutom att jag ska jobba senare idag och hem till Ina och Mika imorgon för att räkna ut hur mycket vi alla ska betala för skidresan...Ett avsnitt jag gärna hade hoppat över...jag menar Mcdonaldsina borde ha råd att bjuda oss alla ;) Jag råder henne att iaf fundera på det, det räcker med att bara bjuda mig :D

För att få henne på de rätta tankarna bjuder jag på bussbilder, 2 från ditresan och 2 från hemresan:

 


100321

OM CIRKA EN TIMME BÖRJAR RESAN TILL SÄLEN!!! 


Förvänta er noll inlägg, peace out.

Failure

Idag gick jag inte upp självmant, utan tvingades upp av mobillarmet eftersom jag skulle till skolan. Nej, jag hade ingen föreläsning utan skulle möta en kompis för att göra en presentation till imorgon, då vi ska till nationalmuseet med skolan och redovisa. Jag åker iväg, möter Sabina och hennes mamma på bussen, kommer till universitetet och väntar på den alltid lika sena Delilah. Vi står i kö till en dator för att skriva ut instruktionerna, skriver ut, står i kö till skrivarna som  visade sig inte fungerade, letade upp nya datorer, hittar en och just då får jag för mig att kolla tidern då vi ska mötas. Som visade sig vara mellan 14-16 IGÅR! Misslyckat värre...vi kunde inte göra annat än att skratta.

Dock så tänkte vi inte kasta bort hela dagen, utan käkade lunch och åkte själva in till museet och tittade runt. Det visade sig att Delilah känner Brottarmusse...     
...som skulle Dj:a på en restaurang/bar. Hon bjöd med mig dit och jag såg framemot att få träffa denna man. Tyvärr blev det hela inställt...Men hon LOVAR mig att det blir en annan gång. YES!!

Om 3 dagar är det Sälen som gäller!

Med bland annat dessa 2 personer:

Världens skönaste bild! Kolla in freestylen (rock the microphone...) Dock är Ina bildens höjdpunkt och min töntlook som förvärras av skoltröjan. Elin rockar buttert


Idag...

...har jag träffat Ellinore en stund. Ja äntligen hade denna upptagna varelse tid att träffa mig! Vilket innebär att jag fick gå upp tidigare än planerat. DÄRFÖR bloggar jag vid den här tiden och inte på kvällen, vi får se om det bir någon skillnad. Kanske jag är en sådan person som behöver vara trött för att kunna underhålla. Eller i alla fall tro att jag underhåller.
Nog med skitsnack.
Sen vi senaste träffades (jag och bloggen) har jag jobbat på lördagen och sedan mött upp 2 tjejer från min klass och hängt med dem efter jag stängt. Bjuder på bilder längre ner i inlägget.
I söndags gick jag hem till Ina för att planera inför sälen. VI ÅKER PÅ SÖNDAG!!! pepp pepp... Alla är vi likna kräsna med maten så ett tag var jag orolig över att vi alla skulle svälta istället. Men nej, vi löste självklart det hela med hjälp av Inas snygga listor. Fick även låna skidor, pjäxor, stavar och hjälm av Elin så att jag slapp betala den sura kostnaden. Tack Elin, och för att er som kommer att vara där: ser ni två silverblixtar, dock en av dem i ett snömoln rullandes ner för backen så ta det lugnt! Det är bara jag oc Elin i våra extremt snygga hjälmar :)

Senare idag ska jag jobba och hämta ut paket från posten!! spännande...

Just det glömde nästan berätta vilken lyx jag har just nu: ska som sagt till sälen mellan den 21 och 25 mars. Sen mellan den 1 och 10 april åker jag till Åre och Trondheim med familjen. Sköööönt det ska bli. Håller just nu på att smsa runt till tjejer och frågar om de har lust att jobba istället för mig. Klart de vill! Hoppas jag.

Vi hörs..


Jag och Delilah Den enda bilden på Elin, nej inte ankan, utan armen och håret ni kan skymta bakom


Jag är lika snygg som vanligt :)

Just nu...

....älskar jag Lady gagas nya video med Beyonce. Jag bara älskar den. Början, mittet, slutet, hela konceptet. Dock så fastnade jag inte speciellt mycket för låten. Men videon, OMG!!! Damen är ett geni - det är nätan endast hon som kommer på att först dansa runt i amerikanska flaggan för att sedan åka iväg i en bil klädd i en massa tyg medan bilden zoomas in med hjälp av kvinnotecknet ...love it.

Jag bjuder självklart på videon


100313

Hej hej hej hej....

Nu skriver jag igen. Man kan inte få nog av det. Den senaste tiden har jag mest tagit det lugnt ocg haft det trevligt. Sådant kan behövas ibland.

I tisdags när jag jobbade kom Ina och Elin på besök :) Fixade självklart bästa bordet (för mig) åt dem så att jag kunde prata med dem lite då och då när jag inte hade något att göra. De åt superduper goda hamburgare och en läsk. Sen kom Max inhoppandes och gjorde oss sällskap i form av en ölflaska. Snälla som de alla är väntade ut stängningen med mig och sedan gick vi till Gamla stan och hittade ett ställe med live-musik och öl. Najs najs najs var det alltså.

I torsdags hänge jag med Ina på core-träning och skaffade ett halvårskort på friskis och svettis, vilket innebär att jag MÅSTE börja ta tag med min träning. Roligare blir det ju också nu när jag har trevlig sällskap i form av Ina och ibland Elin :)

Igår var det skoldag för att sedan avslutas med filmkväll hemma hos Elin, med Ina, Max, Gabbe och senare även Frida och Linnea. Vi såg bröderna Grimm, 1408 och sen en komedi som jag inte vet vad den heter, dock var den på vhs så vi alla satt och var chockade över kultkänslan den bidrog med.

Nu är det cirka en timme kvar tills jag sticker till jobbet och jag sitter och målar naglarna ljusrosa. Varför gör jag det? Jo, eftersom jag hade på mig ett gult nagellack som tydligen färgade av sig på naglarna. Så nu sitter jag med naglar som skiftar i gult, vilket ser sjukt ut. Alltså verkligen som om jag är sjuk, eller typ någon form av nagelsvamp som gör naglarna gula xD Så nu sitter jag och försöker få dem att se åtminstonde lite normala ut =) önska mig lycka till!

100308

Idag var jag hos tandläkaren..i 15 minuter inkluderat betalning, påsättning av ytterkläder och hissåkandet ner till ytterdörren, så går det när man har perfekta tänder! HA HA, japp den var riktad till Lars, även om han inte läser min blogg. Norrmannen hade inte mer än 8 (!!!!) hål senaste gången han vågade sig till tandläkaren. HA HA

<--- Så här konstigt glad ser jag ut varje gång någon nämner Lars tänder

Jag fick en fråga om hur mina nya skor ser ut...lätt gjort tänkte jag, sen insåg jag att jag inte visste vilka som var nya i folks ögon..så jag fotade hela min skosamlig i ett gruppfoto och sen de 3 senaste var för sig. Japp jag är en skonörd som är otroligt stolt över mina skor.

 

 


Om jag hade vart rasist så hade jag inte åkt till Egypten, och jag hade definitivt inte umgåtts med mina vänner som är utländska...

Jag bara måste visa er detta inlägg från Paow, nej jag läser inte hennes blogg, men läste en annan blogg som refererade till detta inlägg, iaf jaf säger bara OMG!

Jag vet att det finns människor som är lite mindre intelligenta än andra, men så här?! skrämmande.

Låter inlägget tala för sig själv:

Nu är jag trött på att få kommentarer om att jag är rasist.

Jag kan fatta mig kort, jag umgås med Steffi som är libanes, jag umgås med Dennis som är bosnier, jag umgås med Albin som är från sydamerika, jag umgås med Maria som är från Turkiet, jag umgås med Ballie som är spansk, jag umgås med Alma som är från Argentina jag umgås med desse som är zigenare. Gör det mig till rasist?

Om jag hade vart rasist så hade jag inte åkt till Egypten, och jag hade definitivt inte umgåtts med mina vänner som är utländska. Vad jag vet så är rasist en sån människa som hatar människor för sin hudfärg o.s.v. Jag vet inte riktigt om många av er faktiskt fattat vad begreppet rasist betyder.

Jag är ju en rasist så fort jag skriver att Halalkött är djurplågeri (för er som inte vet så är det ett välsignat djur som dom skär upp halsen på så att djuret ligger och förblöder), nej, det är inte rasism. Jag skriver är för att jag tycker att det är djurplågeri och det har ingenting med muslimers tro att göra.

Jag kan säga så här -svenskar beter sig illa. Ungdomar beter sig illa i alla i strösta allmänhet i Sverige, men vad jag menar är att när s.k. ”blattar” står på plattan spottor och röker och kanske pratar lite för högt så ser man dom mkt mer än vad man ser två blondiner som står för sig själva i ett hörn och smygröker.

Min plastpappa var polis förut och han berättade att många många av dom ungarna som dom skjussade hem till sina utländska föräldrar så blev föräldrar skitförbannade ”här släpper Sverige in oss och du går runt och krossar ruto ” och så får dom en fet örfil. Inte i alla fall men i många, många så vet föräldrarna inte vad deras barn håller på med.

Jag är Sverigedemokrat för att jag tycker att det är bra att dom inte vill släppa in så mycket ”nytt folk” och på många andra punkter. Dom har inte rasistiska punkter tycker jag. Sen så håller jag självklart inte med dom på allt som t.ex. att homosexuella inte ska kunna adoptera, men ja, jag är sverigedemokrat, och nej jag är inte rasist för det.

Att inte släppa in lika många invandrare är inget rasistiskt. Det är bara det att Sverige inte klarar av det. Punkt slut.. Och ja, jag vet exakt allt dom förespråkar, alla deras punkter och precis vad dom menar. Så nu kan ingen komma och säga ”du vet inte vad du pratar om”.

Och är det någonting som gör mig förbannad så är det när ungdomar går runt och slåss och pratar slangspråk och säger ”palla leka svensk bre” och då säger jag alltid ”gör det dig mindre svensk för att du säger bre och bråkar? Jag som trodde att eran religon gjorde så att ni visade mer respekt?” och så fick jag en örfil.

Problemt ligger inte hos dom ”utländska” det är att vi ungdomar är för respektlösa. Så punkt slut.


100306

Kära blogg!

Idag mår jag inte bra, är rejält förkyld och har lust att adoptera bort hela mitt huvud och ryggen. Egentligen vore det bäst om jag bara låg i sängen hela dan, men precis som igår och imorgon så är dagen redan uppbokad...

...igår hade jag föreläsning i 4 timmar, men gick efter 3 eftersom jag störde alla med mitt nysande och kunde inte koncentrera mig så det hela kändes ganska onödigt. I Ropsten mötte jag Ina på väg hem från jobbet och hon var också sjuk. Vi skulle ha gått på bio, men bestämde oss för att skjuta fram det till nästa vecka.
...idag ska jag jobba, woho, alla de andra tjejerna på jobbet är sjuka, alltså är det nästan så att jag inte kan sjukanmäla mig.
...imorgon ska jag på bio med Benjamin och Gabriel, sen ska de följa med mig till jobbet för att vänta på mamma och Kalle. Sen ska de alla äta där medan jag jobbar.

Ett plus i det hela är att jag har fått en massa nya skor...inte för att folk tycker synd om mig dock.

Nu ska jag återvända till sängen i mitt mörka rum, lyssna på min och Lovisas spotifylista och skjuta fram tiden då jag måste göra mig i ordning ett x antal gånger.

En fågel viskade mig i ögat...

...sa en tjej jag känner i skolan idag :) Jag skrattade henne rätt upp i ansiktet

Nu är jag hemkommen, har varit det i några dagar, men orkade inte blogga och nu när det verkar som om jag börjar bli sjuk ansåg jag att det var bäst att passa på innan jag verkligen inte orkar skriva något.

Frankrike var SJUKT KUL! Synd att ni andra missade det. Jag saknar redan Lovisa och räknar ner de 4 månader som är kvar innan hon kommer HEM!

Jag lägger upp på våra mest lyckade porträttbilder: det bjuder vi på! Som ni alla märker är min grej att ha munnen öppen och se drogad ut, det bjuder jag också på...


RSS 2.0