091221

Ho ho ho...nu är det endast några få dagar kvar till julafton och allt vad det innebär! I morgon bär det av till skåne och jag har ingen möjlighet att ta med mig en dator, vilket innebär att detta kanske är det sista ni hör av mig innan jul och ett par dagar efter det. Om jag har tur finns det kanske en dator som jag kan låna, men jag lovar ingenting :)
I alla fall så önskar jag er alla en god jul och så hörs vi snart!

Ha det bra!!

Bilder från förra julen




Ps. Vad tycks om min julpyntning? =D

GRATTIS!

Idag fyller Hanna 21 år, det firar vi med lite bilder!








SNÖ!!

Det är snö snö snö snö just nu, fan va det snöar! Helt galet...och jag som ska ut snart :( Jag gillar snö, men inte att gå ut i en snöstorm, jag får jämt för mig att jag ska ramla.
Iaf försökte fota snön, det gick sådär, men man kan se lite av det som jag skriver om.



091214

Idag när jag tittade ut genom fönstret var det vitt ute, alltså med andra ord så hade det snöat! Skillnaden den här gången mellan de andra gångerna som jag har kommenterat snö är att den här faktiskt ligger kvar, har is under sig, plogbilarna har kommit fram samt att det sandades fort som fan...

Men nog om snön, idag var det näst sista föreläsningen för den här kursen, sen är det bara en hemtenta kvar innan kursen tar slut, tiden har verkligen gått fort, nästan för fort. Dagens ämne var etnicitet och populärmusik.
Efter det mötte jag upp Ina utanför folkhögskolan eftersom vi var inbjudna till Elins konstutställning som hon hade i samband med kursen som hon läser just nu. Det var kul, men fan va jag frös medan jag väntade på Ina den lilla jäkeln :)

Imorgon och på onsdag är det som vanligt jobb, sen på torsdag är det seminarium samt att mamma och Kalle åker till Barcelona till på söndag så jag bossar över B&G, HA HA HA

Idag blir det ingen bild, utan en låt ifrån en film som jag alltid har sett någon gång under julen så länge som jag kan minnas. Av vad jag har hört ifrån andra så är det bara jag och Hanna i vår omkrets som verkligen älskar filmen och MÅSTE se den för att det ska kunna bli jul.


KNOW, WE ARE HERE

Texten kommer från en t-shirt jag har i min ägo och är tryckt av min morbror. Saken är den att jag sedan länge har funderat över ifall vi fick tröjorna (alla vi barn på den sidan av släkten som var födda=4) på grund av tryckfel eller om texten verkligen ska vara så. Bara så att ni alla riktigt fattar varför texten står på en tröja så är det en stor alien på den också :) Iaf tillbaka till min fundering...

1. Det kan ju vara så att den menar typ "vet att vi är här"....ALIENS EXISTERAR! Kan dock vara så att de inte tycker om jorden och oss jordbor och håller till ute i rymden.

2. Eller att det är ett stavfel och ska vara "now, we are here" alltså att aliens är här just nu på jorden och vill att vi alla ska veta det med hjälp av buskapet tryckt på en tröja.

Ps. jag tror inte på aliens, men jag tror på konspirationsteorier^^

En alien?

Tjena gubbar!

Nu är jag äntligen tillbaka från min frånvaro! Ber så hemskt mycket om ursäkt, men hade helt enkelt ingen att lust att blogga, jag började nästa sluta tänka på bloggen och glömma bort den, precis som med alla mina stackars bortglömda dagböcker. Sen fick jag mail som gav mig svikarkänsla och tänkte "FÖRBANNAD VARE ALLA SVIKARE! Svikare är förlorare!" och nu skriver jag nöjd i bloggen som den icke-svikare jag är :)

Okej, alla ni som slutade läsa mitt babbel..jag är helt enkelt tillbaka!

Sen vi sedan hördes av hade jag varit på filmkväll hos Elin och dagen efter var det fest med Elin, Ina och gänget hemma hos Elins kompis Jenny, kändes lite weird bara, men vad gör jag inte för att Ina inte ska ha en total klädkris innan en fest där alla anser att less is more. Sen gick veckan på som vanligt med skola och jobb tills fredagen överraskade oss alla med ett sms från My (endast Lovisa kommer här att säga, ahaa) För er som inte gör det så var My min och Lovisas tältkamrat under Hultsfred. I alla fall så bjöd hon med mig på en fest på lördagen som det visade sig att Jacqueline (en annan Hulsfredskompis) också skulle till, självklart var jag på!
Nu är det måndag, vilket är en skoldag och dagens ämne var: tjejer och musikvideos..dock var föreläsningen inte särskilt kul, då läraren hade kunnat göra så mycket mer än vad hon gjorde. Nu var det sagt...och det var typ allt som jag ville ha sagt.
Fan va långt inlägg det blev, har skrivkramp^^ not...men nu lägger jag av, TA DET LUGNT! inte med bloggen utan inlägget. (ps. jag är trött, det förklarar mitt beteende)

Häftig konst gjorda av häftstift!

 

Ran Hwang



RSS 2.0