...

Vill bara att ni alla ska veta att jag lever (och mamma klagade precis på min uppdatering, förlåt) om än knappt. Jag och mamma har åkt på en rejäl förkylning och jag har inte direkt haft något att skriva om. För tillfället pluggar jag även till ännu en tenta. Jag ber er alla att räkna ner till den 8 juni, för då lämnar jag in min sista hemtenta och har officiellt sommarlov, då borde även min uppdatering bli bättre.

So long...

100520

Idag var jag i skolan, på moderna museet och på picknick med Gabbes klass...

I Kungsträdgården



Vi hittade en peruk som testades och döptes till Olga



Min hatt!


O M G

Idag var verkligen en händelserik dag, det må jag säga.
Det var stadsvandring, plugg i solskenet och jobb som var planerat, men det blev en filmkarriär och celebert påträffande...

Efter stadsvandringen gick jag och Delilah till kungsträdgården och satte oss i gräset vid vattnet och tittade ut över det ack så vackra slottet. Helt plötsligt kommer det två män gående emot oss, "hoppar" (låter mer dramatiskt) över staketet till gräsmattan bärandes på en stor filmkamera och en mickrofon. De berättar att de håller på med ett program om slottet  som ska visas på svt1 och undrar om de kan få ställa några frågor om vad vi anser om slottets utseende. Vi svarade ja och kameras sattes snabbt som f*n på. Ja, jag lät som värsta tönten och det blev bara värre. När de fick reda på att vi pluggade inför en tenta som bland annat handlade om just "slottens slott" kissade de nästan på sig av extas och frågade om vi inte kunde säga det inför kameran. Så han bad mig upprepa det hela och jag har aldrig låtit dummare i hela mitt liv...bara: vaför sitter ni här? Jo, det råkar faktiskt vara så att vi läser konstvetenskap..och jag har en pinne uppstoppad i röven som gör att jag har noll improvisation. Sen vill de ha vi ska fejkplugga så att de kan filma oss i olika perpektiv, jag tror att den insatsen kommer till världshistorien.

Sen går vi vidare och bestämmer oss för att dra till beyond retro vid medis där jag köper mig en hatt. Vi planerar att gå därifrån till stadmissionen, men möter på ingen mindre än ALEXANDER SKARSGÅRD OCH KATE BOSWORTH (denna gång stavar jag hennes efternamn rätt, jag ber om ursäkt till alla er som jag skickade sms till mitt i all vår lycka) Jag dog lite smått inombords.

Vilken dag tänkte vi, nu kan inget mer hända...vilket det typ inte gjorde förutom det faktum att när vi skulle säga hejdå så stod Peter Jöback bakom oss, wow..där skulle mamma varit med!

100519

Idag var det så varmt att jag för första gången i år gick runt hela dagen utan jacka!!
W O W
Dock så bestod dagen av tentaplugg och jobb, men jag var faktiskt ute ibland.


Varmt?

H E R R E G U D vilken skön dag det var igår! När jag väl satte mina fötter utanför dörren igår för att åka till jobbet insåg jag vilken värme det var. När jag åkte förbi centrum sa Thernlunds (eller vad den heter) att det var hela 18 grader, omg =) Sen var det full fart på jobbet eftersom folk tydligen ville vara ute?! OCH när jag åkte förbi centrum på vägen hem vid 12-tiden visade den hela 12 grader. Jag tror sommaren är påväg...

På måndag har jag min sista föreläsning och på onsdag en stadsvandring, sen återstår bara 2 tentor och sen har jag LOOOV!!!

Idag ska jag plugga, eller inte, vi får helt enkelt se.

Igår sålde jag ett par för små skor på tradera för 410 kronor!!! Jag grät lite smått av chock...


100510

Idag åkte Hanna och Ailinn hem...hej då säger jag!

I söndags var jag, Hanna, Benjamin och Gabriel på cybertowm för att fira Bennis födelsedag. Dagen till ära fick han välja våra namn och jag välja hans. Det blev
Jag: Doris
Hanna: Boris
Gabriel: Gunlög
Benjamin: Wurstmaster

OCH VÅRT LAG VANN! En av två gånger. Vi spelade mot två vuxna och cirka 8 9-åriga pojkar som hangav sig till spelet lika mycket som vi. Sista omgången spenderades på vardera sida av ett mörkt rum skjutades på varandra som galningar, efter jag utropat ett personligt vendetta mot dessa jäkla skitungar som bara dödade mig. Men med mina sniper-skills avslutade vi det hela med att gå ut i friheten som det vinnande laget!

Sanningen är den att Hanna kom som absolut etta, men utan mitt beskydd hade hon aldrig klarat det :P

Jag skulle dessutom träffat Elin och några till under helgen, men tyvrr blev hon sjuk så filmkvällen sköts upp till obestämd tid.

Snart är det sommarlov, vi ses absolut då! :)

Jag och Hanna springandes i Landskrona. År? Längesen

100507

Jag vet..jag vet!! Det var ett tag sen jag skrev, men 5 minuter innan tentan började fick vi ett papper där det stod vad vi skulle göra för uppgift till hemtentan som skulle lämnas in i onsdags. Alltså slutade inte mitt pluggande där..nej nej, jag har skrivit en av de krångligaste hemtentorna någonsin. Nej jag överdriver inte!

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på lite Rolling Stones och tittar på Hannas bilder från valborg, som jag typ missade...
En tjej från jobbet som hoppade in mycket för mig när jag var i sälen, åre och trondheim frågade om jag kunde jobba för henne under valborg, jag kände ett tvång att säga ja...så där var jag, på restaurangen mellan 18 och 21, helt OK tänkte jag, men sen på vägen hem upptäckte jag trafiken...att det bor många människor i stockholm visste jag, men SÅ MÅNGA!!? Iaf så ringe Hanna mig och sa att brasan började bli lite liten...jag rusade allt vad jag kunde genom regnet och möttes av denna glödande brasa:  

Det var ju iaf något =)

Efter det har jag inte gjort så mycket mer än skola och jobb, jobb och skola... jag vet mitt liv är inget som lockar andra just nu ;)

Jag insåg att jag missade fyrverkerierna...     



Men fick se utsikten från bron i alla fall..wiho

 

 



RSS 2.0