30/8-10

Har ett my life as liz maraton, knarkar te och tvättar mina sängkläder. Vilken tur att det är mitt liv som jag lever och inte någon annans. Då hade jag gått miste om allt det roliga.


27/8-10

A N D A S !

Ta det lugnt! Jag smälte inte bort mitt högra öra. Jag överdrev bara. Egentligen funderade jag på att skriva "smälte bort mitt högra ben", eftersom det verkade beskriva den extrema värmen bra, men kände att det kanske skulle vara lite väl dramatiskt. Så dämpade ner det hela till öra. Dock existerar örat än idag, ni kan få bevis om ni inte tror mig!

Den senaste tiden har jag jobbat, umgåtts med vänner, sagt adjö till Lovisa som flyttat till Uppsala (dock kommer vi självklart träffas mycket) och Elin som flyttat till Karlskrona (kommer självklart träffa henne också), åkt till skolan 2 gånger och träffat fler vänner.

Just nu har jag väldigt ont i huvudet och ganska så trött, eftersom jag har för mycket viktiga saker att besluta och det ger mig tyvärr ingen god natts sömn... M E N jag har skaffat mig en ministepper som den atlet jag är, vi ses på tävlingsbanan^^

18/8-10

Det visade sig att jag inte alls skulle fika med Ina utan blev kidnappad! Helt oskyldigt går jag på bron mot tindras, möter Ina, småpratar och helt plötsligt Ö V E R F A L L E R någon mig bakifrån med en orange fleecefilt. Självklart skriker jag till. Personen som håller filten runt mig visste jag först inte vem det var, det var inte Ina och kunde inte vara Lovisa, förlåt men du är svagare än den hemliga personen,...då hörde jag ett skratt som jag kände igen...Erik! Inas pojkvän. Vi går längst en väg, genom en buske (då hör jag Lovisa skrikskratta till, avslöjad!), och runt runt runt en på en gräsmatta. Filten flög av och det visade sig att jag var utanför Lovisas mamma där Ina, Lovisa, Erik, Helena och Todd höll på att grilla :) Det var en födelsedagsfest för lilla mig! Det var fantastiskt och jag tackar er alla återigen..!!

Efter det åkte vi självklart till Lovisas storebrors fest, som var så varm att jag smälte bort mitt högra öra.

Idag var jag med Ellinore och fick presenter av henne..tack tack tack =)

Imorgon börjar jag jobba.

Adjö!

Ps. Kan någon ge mig tips på var jag ska sätta upp planschen på Robert Pattinson eller minken som jag fick i present under födelsedagsfesten?

Jag i ett hål i ett berg, Norge, Stryn


14/8-10

Nu är jag tillbaka i stockholm, eller har snarare varit tillbaka sen i torsdags..men officiellt NU. Norge var roligt, men det togs inte många bilder då Hanna hela tiden glömde kameran, men jag ska försöka komma ihåg vad vi gjorde...bland annat: badade, gick på tur, var på 2 museum (vetenskaps och rock), besökte en ö, var i stan, var på plantagen, bowlade, var på bio och på en slags medeltidsfest! Det ni..

Idag ska jag fika med Ina på Tindras, vilket blir en fest eftersom jag inte träffat henne på läääänge! Efter det ska det bli ännu en fest då Lovisas storebror firar sin födelsedag. Kommer ihåg förra årets fest då det var Astrid Lingren tema och jag var Birk! En riktigt cool Birk :) Nu ska vi alla skrida runt i jeans och linne som de modemetvetna människor vi är.

En bild av mig som Birk, W O W


Norge


030810

Om någon av er inte har sett mig åkandes buss på lidingö på ett tag och undrar var jag är någonstans så befinner jag mig för tillfället i trondheim, norge, där jag nu varit i några dagar. Tidigare var jag i fosnes, nära stryn, även det i norge och lekte storstadsbo i naturen ett par dagar! Kommer hem igen den 12e augusti och då jäklar är jag tillbaka...ett par veckor i alla fall, eftersom vi idag (tror jag) har bokat en resa till Gran Canaria!!
N a a a a a j s

Uppdatering kommer när den kommer... Ha det! som man säger i detta land

Googlade och fann denna härligt gamla bild på fosnesområdet där jag var...ser ni kyrkan? (den vita pluppen längre bort) Där
ovanför huset till höger ligger Lars föräldrars stuga vi alla bodde i. Inget har förändrats förutom bilen.


RSS 2.0