23/11-10


Disfarmer











21/11-10

Tänkte att jag skulle skriva något här, eftersom jag inte har någonting att göra just nu, men nu när jag börjat skriva inser jag att jag inte har något att skriva om. Det enda jag gjort den här veckan är: gått på promenad med Elin (som hälsar på!) och Helena, jobbat, ätit middag och sett på film hemma hos Ina med Elin och Helena (och Ina såklart), Oh Mr. Darcy!... sen har jag jobbat lite till.

Idag ska jag se på Harry Potter med familjen och sen ska vi ut och äta.
Onödigt inlägg jag vet, men det skiter jag i.

Hej hej

16/11-10

Jag har haft extremt ont i halsen de senaste dagarna, när det äntligen börjar bli bättre så ska jag självklart se ut som ett miffo. Helt plötsligt när jag tittade i spegeln igår hade jag ett normalt öga och ett rött öga, alltså röd ögonvita..inte ett albinoöga. Trodde att det skulle försvinna under natten, men nej självklart ska jag se ut som en hälsofara på jobbet och skrämma bort kunder. Aja, då kanske det blir en lugn kväll iaf...


Mitt rum är ganska mörkt så man ser inte särskilt bra, men kan lova er att det ser värre ut i verkligheten.

10/11-10

Hej svejs!

Idag skulle jag egentligen åkt till myrorna med Ellinore, men hon skulle göra ett grupparbete med skolan, så det har skjutits upp. Dock så träffades vi igår för att åka till stan och titta runt. De har börjat sätta upp julbelysningen lite varstans nu och eftersom det var snöstorm igår var det ganska mysigt att gå runt. Speciellt när det började mörkna och vinden slutade blåsa lika mycket. Det blev några kap och ett par skor som kommer bli ett kap efter jag varit på urban outfitters och fixat felet, då jag kom hem med en sko i storlek 39 och den andra skon i storlek 40.

Igår fick jag även ett ytterligare bevis på att jag är som gjord för att vara på tv, eller internet. När jag och Ellinore gick in i sergelgången kom det fram en kille till oss som frågade vad vi skulle vilja fråga politikerna i stockholm om. Vi pratade lite med honom och sen helt plötsligt pekade han mot en kille brevid en filmkamera och frågade om jag kunde ställa min fråga framför kameran. Självklart kunde jag det och jag tvingade även Ellinore att stå bredvid mig och prata.. HA HA HA! Dock så ska den bara visas på stockholm stads hemsida och det är inte ens säkert att vi kommer med. Jag ser det ändå som en sjävbekräftelse.

Idag har jag pratat med Hanna extremt mycket, eftersom vi har bestämt en massa julklappar och även börjat boka en resa till Trondheim. Senare ska jag hämta ett paket från dhl och sen åka och jobba.

Fred ut!

Mina nya skor i två olika storlekar


RSS 2.0