GRATTIS TILL MIG!!

Idag fyller jag år!! Sitter för tillfället här och firar med svampbob


Förklaring tack!!

Kan någon förklara varför jag har gått runt och "sjungt" på den här låten i flera dagar?? Var fan plockade jag upp den någonstans?


Tillbaka

Hallå hallå alla som saknat mig...

Det blev inte mycket uppdateringar nere i skåne, snarare noll, och när jag kom tillbaka hade jag varken lust eller ork att komma på vad jag skulle skriva.
Skåne var roligt och V A R M T, inte en droppe regn och över 30 grader under hela veckan som vi var där. När vi kom upp till stockholm följde vädret med oss och det kom äntligen lite regn till skåne som vi då missade. Idag är det dock en relativt sval dag då Kalle säger att det inte ska överstiga 26 grader. puh...

Sen jag kom tillbaka har jag typ bara varit i stan med Hanna och TRÄFFAT LOVISA!! som kommit tillbaka från Frankrike =D Idag ska hon ringa mig efter att hon slutat jobba klockan 12 och förhoppningsvis träffa mig...annars har jag inget speciellt inplanerat förutom min födelsedag på fredag och resan till Norge som påbörjas på lördag.

Här kommer lite skånebilder:














100703

Nu säger jag adjö till bloggen för några dagar! Imorgon bär det nämligen av till skåne och som jag tidigare nämt har jag ingen vidare positiv syn på antalet blogginlägg jag kommer göra där nere...
Just nu är jag inne i packningsprocessen och debatterar med mig själv om jag ska ta med mig en av mina hattar eller inte...jag har ju bara med mig 3 par skor, vilket var ett oerhört svårt beslut att ta, så jag borde få ta med mig en hatt, men kommer jag använda den så pass mycket att det blir värt det? Hmm..svårt svårt svårt

I förrgår träffade jag som sagt Ina, lika kul som alltid..det blev skoshopping och en massa fika. Idag var vi ute med båten och badade, innan jag började packa alltså. Nu har jag inget mer att skriva om så avslutar med 2!! låtar:
en för de som gillar fleet foxes och en för de som inte rikigt har kommit så långt i musiksmaksutveckling att de inte gillar fleet foxes...




Hej hej hej...

Midsommar kom och gick. Spenderade som sagt helgen på Ina och Mikas öställe där det blev en traditionell midsommar med sol, lekar, sillmiddag och fest! Förutom att jag väcktes av mardrömsrullgardinen som bestämt sig för att jag skulle vakna klockan 9 så var helgen kul kul kul =) 

Igår var sista dagen för sommaren på jobbet så nu är jag helt ledig och redo för sommaren som redan är här...det firas med att träffa Ina senare idag! Sen på söndag åker jag ner till skåne, med risk att blogguppdateringen blir ännu sämre (går knappast) än vad den redan är.













Och det vanliga fashion-fotot på mina fötter, härstammar från Strasbourg och verkar bli till en tradition


midsommar                                          originalet

RSS 2.0