31/10-10

Det här är så jäkla typiskt! När jag kom hem från jobbet igår var jag helt slut, så jag la mig direkt och läste lite och somnade. Sen ringer alarmet klockan 9, eftersom jag ska hoppa in åt någon på jobbet idag, jag går upp...bäddar sängen...rullar upp...funderar på att duscha...när jag inser...JAG HAR GLÖMT ATT VRIDA TILLBAKA KLOCKAN!! Pucko som jag är inser jag aldrig att min mobil lever sitt eget liv och uppdaterar inte sig själv. Så där satt jag klockan 8 och inte visste vad jag skulle göra, har lyckats roa mig i cirka en halvtimme med datorn nu. Mamma och barnen som bor ovanför mig är vakna nu, så snart är jag tillbaka till min ursprungliga plan! Att jag inte tyckte det var misstänksamt att jag var den enda vakna i en familj som inte ens tar sovmorgon på helgen, mööh.

Snön är borta sen länge, men jag skulle gärna ta tillbaka det istället för småregnet vi har nu. Snö är mysigt, regn får mig bara till att inte vilja gå ut.

Sen jag sist skrev har jag mest jobbat, men i torsdags firades Inas 20 års dag!! Det blev middag på Vapiano och sen en öl i gamla stan, innan vi fick springa för att hinna med sista tunnelbanan (Lovisa hann nästan inte med, men tack vare att halva kroppen var innanför dörrarna när de stängdes tvingade hon dem att öppnas igen :)

22/10-10

Heeej!

De senaste dagarna har jag inte bloggat, eftersom jag inte gjort sådär extremt mycket saker. Självklart har jag gjort vad jag kunnat för att ha kul, men när man har en massa vänner som flyttat från stockholm så får man helt enkelt nöja sig med de få stunder vi ses. Som t.ex. i söndags då jag träffade Ina och Lovisa, vi gick runt på söder och satte oss och fikade. Det var då jag insåg hur mörkt det börjar bli nu. Vi gick in på fiket, det var grått ute, men fortfarande dagsljus....en stund senare gick vi ut och det var mörkt! Holy schmoly liksom. Det är ganska segt att åka till jobbet i solnedgången också, bara så att ni vet.

Orsaken till att jag helt plötsligt bara kommer med ett blogginlägg så här är på grund av vad jag såg när jag vaknade! Ja, jag tog bilder...





Det har snöat!!! naaaajs. Fast jag undrar var hösten tog vägen? Löven blev gula, började falla och snön kom. Borde det inte vara ett grått vakuum mellan?
Nu ska jag laga mannagrynsgröt med extra mycket kanel =)

10/10-10

God kväll på er!

Just nu sitter jag här i min nya snygga pyjamas och känner mig sådär "precis innan man gör sig ordning inför natten" cool. Hår platt som en pannkaka, lite halvt utsmetat smink och ett behov av att borsta tänderna. Men det är så det ska vara!

Idag slappade jag först runt lite i olika rum här hemma, för att sedan dra på loppis med Hanna, Sabina och Sofie. Jag fyndade en massa...n o t.
Efter det trog vi vidare till Baggeby för att bowla!! Det är söndag idag vilket betyder stora barnkalasdagen som innebar att vi fick vara med på DISCOBOWLING!!! Jag kom tvåa, vilket i min värld betyder att jag ägde...
Imorgon ska jag gå ut och äta på Beirut Cafémed jobbet, vilket verkligen inte är helt fel

Jag i festens medelpunkt,  Hanna visar upp sitt nya hår, jag är bara glad över att få vara med
på bild


7/10-10

Hej hej hej!

I tisdags kom jag hem från en vecka i Gran Canaria! Sol, bad, bussresor och värme var inte helt fel...
Hoppas ni andra har haft mycket att göra och skitväder medan jag var borta :) Sen jag kom hem har inte mycket hänt, jobbade igår, ska träffa Ellinore imorgon och sen jobba lite till.
Nu lägger jag upp lite bilder från resan, förutom de som blev tagna på bussen till Puerto de mogán. En glad norrman som jobbade på hotellet sa att resan dit skulle ta cirka 45 minuter..så bilderna tagna de minuterna är faktiskt helt okej, lite anstränga leenden från mig, då jag stod upp och försökte få vagnen att inte glida runt i hela bussen längst de extremt farligt krokiga vägarna. Efter det togs det inga fler bilder förrens vi kom av bussen. Ailinn började kräkas över Hanna, somnade och sedan var det Gabbes tur att börja må riktigt illa, sen började Hanna, Benjamin och mamma känna sig illamående och Kalle påpekade att om han tittade bakåt så "kände han något i magen". Stålkvinnan själv skrattade oberört åt dem andra. Vi kom av bussen utan större katastofer...dock var de andra inte så glada över tanken på att det fanns en hemresa också.


















 


RSS 2.0