30/6-11

Jag har varit i Värmland och firat midsommar, dragit ut en tand, varit på personalfest, jobbat, badat och imorgon åker jag ner till skåne där min kusin Cajsa ska konfirmeras.




Lovisa+jag+Elin=En midsommarnattsdröm!

Midsommar madness!!

img_2147 (MMS)

Midsommar madness!!


20/6-11



Igår såg jag på red riding hood, vilket var en helt okej film, man märkte direkt att det var samma person som gjort twilight-filmerna...mycket tack vare hennes förkärlek till svenska artister, enligt mig. Jag menar i en av vampyrfilmerna hade hon med Lykke Li och nu i varulvsfilmen så är det Fever Ray som gäller!! För er som inte vet vem det är så ska jag informera er om att det är Karin Dreijer Andersson, alltså tjejen från The Knife....som ni måste veta vilka det är, bara måste.

Om typ en kvart åker jag iväg med bussen för att se på bio med Lovisa och Ina. Vi ska se Melancholia, med Alexander Skarsgård =D och Stellan såklart!

17/6-11

Det kanske är dags att börja blogga igen, även om jag faktiskt har bloggat: genom bilder skickade från mobilen! På sista tiden har det varit alldeles för fint väder för att skriva om sig själv på datorn, men idag regnar det och då har jag inget bättre för mig än att läsa och skriva på min självbiografi.

Eftersom vädret just har varit så fint har jag spenderat många kvällar i olika parker och druckit öl med en massa vänner, en gång var jag och Ina i vitabergsparken med ett gäng inklusive en couchsurfare från Uruguay, det ni! En annan gång var jag och Lovisa i Vinterviken och såg på parkteater med en av hennes uppsalavänner, vars syster sen kom med mousserat vin, glass och melon...även om jag inte dricker jästa druvor så tog jag mig några klunkar i solnedgången!
Sen har jag även firat Gabbes födelsedag genom att bjuda honom på en heldag på Gröna Lund (denna gång vägrade vi båda att ens titta på spökhuset) samt träffat Ellinore en massa och gått rundor med henne på stan.

Självklart har jag också jobbat en massa, det går inte att undvika, och där stötte jag på Björn Gustavsson och Daniel Adams-Ray, inte samtidigt dock! Björn är jäkligt dryg och tror att alla ska känna igen honom, men hur ska man kunna göra det när han har färgat håret rött? Det är bara en person med supersyn som jag som kan se igenom en sådan förklädnad. Daniel var så liten och spinkig att om han varit otrevlig hade jag hur lätt som helst kunnat knäcka honom i två delar :) Ägd liksom!

Jag snor en bild av Ina, på mig och Lovisa, från när vi var på Baba sonic en onsdagskväll och drack öl i plastmuggar och dansade loss till en massa sköna indielåtar...



Sen lägger jag upp en låt av The Boss som jag blivit beroende av att lyssna på påväg till jobbet...



Ser på det målade hålet i marken på platta...

img_0593 (MMS)

Ser på det målade hålet i marken på plattan med Ellinore


SMS-inlägg

img_0283 (MMS)


Ännu ett riktigt konstverk. Av mig och gab...

img_2087 (MMS)

Ännu ett riktigt konstverk. Av mig och gabbe denna gång!


RSS 2.0