17/1-11

Hej hej hej!

Jag har självklart varit hemkommen från Norge ett bra tag nu, men inte haft ork att skriva i bloggen. Trodde nästan under en period att jag skulle sluta skriva i den, sen började jag tänka på all tid jag lagt på den och kunde inte förmå mig att ge upp...eller inte. Jag har äntligen något att meddela på bloggen, så fan heller att jag tänker ge upp min nyhetsspridare!

I torsdags var jag på reservupprop för juridisk introduktionskurs och kom in. Den är lagd på kvällstid (jag jobbar på kvällstid), jag vet inte hur schemat ser ut till 100% och jag är inte säker på att jag vill läsa ännu en kurs som inte leder någonstans, men jag kom in och har introduktionsföreläsning nu på onsdag =) Idag sökte jag även in till en matte C kurs på komvux som jag förhoppningsvis ska börja på i mars.

Idag var jag, Ellinore, Hanna och Ailinn på museum och sen träffade vi Hannas kompis Sofie inne i stan där vi slappade runt. Efter det var jag bara hemma och utförde lite akrobatiska övningar på golvet i vardagsrummet med familjen. Ännu en lyckad kväll alltså!



RSS 2.0