091029

Dagen har varit extremt lång och tråkig då jag inte haft något speciellt att göra förutom att försöka lösgöra Gabriels arm ur en stol som han fastnat i...sådana konstiga/klumpiga saker är vår familj mycket framgångsrika i att göra. Just nu sitter jag och ser på dokumentären The September Issue och inser att jag börjar bli lika besatt/imponerad av Grace Coddington som jag är av Annie Leibovitz...vilka kvinnor!



Bild: 1. Grace  2. Verk  3. Verk  4. Verk  5.Grace



Bilder av Annie Leibovitz.

Jag vet att det blir mycket bilder, men ni som inte fascinerade som jag får helt enkelt stå ut :) tyvärr

Min dag tills nu...



091026

Dags för dagens lilla insändare!
Idag var ingen stor dag utan en skoldag, vilket jag absolut inte har något emot. Orkar inte dra allt som vi gjorde under den fem timmars långa föreläsningen/seminariet, men om du har ett stort intresse av att läsa om det (detta riktar sig till min enorma skara läsare) så släng in en kommentar om det, allt går att lösa! Sen var jag och köpte en del av min systers födelsedagspresent, skulle vilja lägga upp en bild eftersom jag är enormt stolt över den, men så dum är jag inte! Jag får bara sitta och småskratta för mig själv över hur lyckad jag är... På tal om det Hanna: detta är en påminnelse om bilden, skicka, NU

På tal om ingenting så har jag funderat lite över vad den här bloggen ska handla om förutom vad jag gör om dagarna och kom på att jag kan dela med mig av mitt kulturintresse, eller snarare i detta fall "titta-på-foton-intresse". Jag lägger alltså upp en bild som ni kan fundera lite över..ha ha, hjärnverksamhet på hög nivå!



Bilden är från Magnificent Magazine

Inte mitt fel...

Ja, som ni kan läsa i rubriken så är det inte mitt fel att denna blogg föddes ur intet. Alltså om ni har klagomål i typ med "inte ännu en blogg" eller "varför just maria?" så ge er på Lovisa, det var hennes idé och jag gör allt som hon ber om. Idag har jag inget speciellt att skriva om, ville egentligen bara skriva att jag har startat och hoppas på att fortsätta...håll ut, snart borde något roligt hända mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0